Ovde dole klikneš i očas odeš na repcept

среда, 10. фебруар 2016.

"PAPRIKAŠ BEZ PAPRIKE"


Danas u restoranu "Čale i Ceze" na meniju iamo...
"PAPRIKAŠ BEZ PAPRIKE" ajvar se ne računa a?
Treba ti paj sad...
-2Paradajza (umelji) a može i pire
-1 Lukac i praznilukac
-Pilećinsko meso 300 gr
-3 krompira
-Izazivač raka "SANINICA" (pričam ti priču)
-Šangarepo joj što rasteš lepo
-Maslinovo ulje iz Grčke (sa Tasosa gde smo bili letos i bilo nam ekstra..opet ćemo ako da bog...a hoće)
-Kašiketina ajvara od ujne
-1 čen luka protivu Ala i nemani
Praviš vako...
Na saninici i maslinovom ulju pržneš piletinu jedno dvaes minuta i izvadiš....onda turiš seckano povrće i nega dinst dok ne zacakli...onda seckan krompir isto 10 min pa suneš piletinu nazad prospeš paradajz i ajvar unutra, so, biber, začini i krčkaš na šestici satipo...i naravno poljupci stižu